Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw huid te onderhouden en indien nodig te verbeteren. Met de kennis en vakbekwaamheid van ons, kunt u ervoor zorgen dat uw huid er zichtbaar gezonder uit zal zien! 

Nog nooit voor een behandeling bij Skinlogics Huidinstituut geweest?  Boek dan onze Speciale kennismakingsbehandeling zodat wij kennis kunnen maken met uw huid en u kennis kunt maken met Skinlogics Huidinstituut.

Alle behandelingen zijn ook in onze duo salon te boeken. Hier k...


Lees meer

Ontspanningsmassages

Deze deel/lichaamsmassage laat huid en spieren ontspannen. Stress verdwijnt en het lichaam krijgt nieuwe energie. Na de massage voelt u zich verkwikt en ontspannen.


Lees meer

Pedicure

Weleens last van vermoeide voeten, likdoorns of eelt? Of heeft u kalknagels, die u liever voor de buitenwereld verborgen houdt?
Laat dan uw voeten professioneel verzorgen met een behandeling. Daar loopt u zeker mee weg!


Lees meer

Harsen

Harsen is een effectieve manier om ongewenste haartjes te verwijderen zonder dat ze terugkomen als stoppels. In principe komen alle lichaamsgebieden voor harsen in aanmerking. Om de haren goed te kunnen verwijderen mogen ze niet te kort zijn. Harsen heeft een langdurig effect en de huid voelt glad aan.


Lees meer

Verven

Waarom verven? Helaas is niet iedereen gezegd met donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot aan het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal word gekozen voor zwart maar ook bruin of blauw is mogelijk. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn vooruitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.


Lees meer

Visagie

Visagie is frans voor gezicht en dat is precies waar een visagist zich mee bezig houdt. Het mooi doen uitkomen van het gezicht, het camoufleren van onvolkomenheden en het benadrukken van de beste kanten. Bruidsmake-up, modeshow make-up of make-up voor brildragenden, het behoort allemaal tot het werkterrein van de visagist. Een vak apart, of een waardevolle aanvulling voor zeer professionele make-up.


Lees meer

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl