Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw huid te onderhouden en indien nodig te verbeteren. Met de kennis en vakbekwaamheid van ons, kunt u ervoor zorgen dat uw huid er zichtbaar gezonder uit zal zien! 

Nog nooit voor een behandeling bij Skinlogics Huidinstituut geweest?  Boek dan onze Speciale kennismakingsbehandeling zodat wij kennis kunnen maken met uw huid en u kennis kunt maken met Skinlogics Huidinstituut.

Alle behandelingen zijn ook in onze duo salon te boeken. Hier kunt u met z'n tweeën gelijktijdig genieten van een gezichtsbehandeling. Zo gaat ontspanning en resultaat ook hand in hand met gezelligheid en plezier!

 

 

 

MediSpa by Dr. Zein Obagi gezichtsbehandelingen

Bij ons in de salon zijn we niet alleen gespecialiseerd in diverse behandelingen bij huidaandoeningen, maar worden de MediSpa behandelingen van Dr. Zein Obagi ook uitgevoerd. De behandelingen zijn fijn om te ondergaan vanwege de weldadige massage en dienen ter ondersteuning van uw huidtransformatie.

Herbal Enzyme Extraction Prep Treatment €54,95 (c.a 45 min)

Voor iedere huid geschikt om dode huidcellen te verwijderen en je huid te verhelderen. De behandeling bestaat uit: reiniging, special enzyme prep peeling, speciaal masker of korte massage hals, nek, decolleté en schouder massage, afsluitende verzorging,

Skin Brightening Treatment €89,95 (c.a 90 min)

Geeft een gelijkmatige huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Behandeling bestaat uit: reiniging, special enzyme prep peeling, onzuiverheden verwijderen, keuze* uit 1 van de volgende onderdelen: Harsen*, epileren*, verven* (meerdere extra's* kunnen tegen meerprijs bijgeboekt worden) uitgebreide gezichtsmassage, speciaal masker, dag/nacht verzorging.

Ultra Hydration Treatment €89,95 (c.a 90 min)

Hydrateert en verjongt de vermoeide huid. Behandeling bestaat uit: reiniging, special enzyme prep peeling, onzuiverheden verwijderen, keuze* uit 1 van de volgende onderdelen: Harsen*, epileren*, verven* (meerdere extra's* kunnen tegen meerprijs bijgeboekt worden) uitgebreide gezichtsmassage, speciaal masker, dag/nacht verzorging.

Oil Control Treatment €89,95 (c.a 90 min)

Ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. Behandeling bestaat uit: reiniging, special enzyme prep peeling, onzuiverheden verwijderen, keuze* uit 1 van de volgende onderdelen: Harsen*, epileren*, verven* (meerdere extra's* kunnen tegen meerprijs bijgeboekt worden) uitgebreide gezichtsmassage, speciaal masker, dag/nacht verzorging.

Deze behandeling is uitsluitend bedoeld voor het verbeteren en het uitreinigen van veel onzuiverheden, en wordt veelal vergoed door uw zorgverzekeraar.

Acne behandeling kort (zonder masker) c.a 30 min 39,95

Acne behandeling compleet (met masker) c.a 45 min 45,95

 

 

Dr. Grandel gezichtsbehandelingen

 Dr. Grandel gezichtsbehandelingen

Als u niet perse op zoek bent naar effectieve huidverbetering maar wel naar een heerlijke, verzorgende gezichtsbehandeling? Dan bied Skinlogics gezichtsbehandelingen met een top product uit de cosmeticabrance: DR. Grandel Cosmetics. De producten van DR. Grandel staat voor kwaliteit met een hoge verdraagzaamheid. De salon- en thuisproducten voelen luxe en heerlijk aan. Zo ook de geur en textuur.

Gezichtsbehandeling 'Mini' €45,95 (c.a 45 min)

Een intensieve korte gezichtsbehandeling voor elk huidtype. De behandeling bestaat uit reinigen, peeling, stoomdamp, onzuiverheden verwijderen. Keuze uit: quick mask of korte gezichtsmassage.

Gezichtsbehandeling 'Basis' €69,95 (c.a 75 min)

Behandeling bestaat uit: reinigen, peeling, stoomdamp, onzuiverheden verwijderen, ontspannende massage, masker, afsluitende dag/nachtverzorging en keuze* uit 1 van de volgende onderdelen: Harsen*, epileren*, verven* (meerdere extra's* kunnen tegen meerprijs bijgeboekt worden) 


Gezichtsbehandeling 'Deluxe' €87,95 (c.a 90 min)

Gezichtsbehandeling 'basis' maar dan met als extra boost gevende ampul, uitgebreide ontspannende massage met voedende crème voor de huid. oogmasker en keuze uit *2 van de volgende onderdelen: Harsen*,epileren*,verven* (meerdere extra's* kunnen tegen meerprijs bijgeboekt worden)

 Eerste Kenningsmakings behandeling 

De eerste behandeling bij Skinlogics Huidinstituut bieden een speciale kennismakingsbehandeling aan. Hierin luisteren we naar u wensen en vertellen we wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt een persoonlijk product- en behandeladvies van ons mee. ongeacht of uw prioriteit ligt bij ontspanning, een huidprobleem of huidverjonging/verbetering. Met onze ervaring en resultaatgerichte behandelingen zullen wij ervoor zorgen dat je na deze behandeling ervaart dat je de eerste stap hebt gezet naar een mooie, gezonde en stralende huid!. De prijs van de eerste kennismakingsbehandeling is €89.95

 

 Meer informatie over een gezichtsbehandeling?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl