Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Merken

Skinlogics Huidinstituut kiest bewust, dat geld ook voor de producten waarmee we merken.

ZO Skin Health (Dr. Zein Obagi)

ZO Skin Health, van Dr. Obagi, overbrugt de kloof tussen ZO Medial en de dagelijkse huidverzorging. ZO Skin Health voorziet in huidverzorgingsproducten die zich richten op preventie en onderhoud. ZO Skin Health, is een uitgebreide anti aging huidverzorging die de tekenen van huidveroudering met krachtige ingrediënten tegen gaat. 

Een belofte welke waargemaakt wordt! Tegenwoordig beloven veel huidproducten dat hun lotions en crèmes de oplossing zijn voor vele huidproblemen en huidverjonging. En dat ook nog allemaal in één potje. In tegenstelling tot deze producten werkt ZO Skin Health met producten die van binnenuit naar buiten werken.

ZO Medical (Dr. Zein Obagi)

Is de absolute basis voor een gezonde en stralende huid. ZO Medical wordt ingezet bij rimpel, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en huidverslapping. Het voorkomen en behandelen van acne, rosacea, en de behandeling van striae en littekens. acne, pigmentvlekken en rimpeltjes verdwijnen. een stralende versie van u komt naar boven! Zo Medical vernieuwd, verfrist, en beschermt uw huid voor een langdurig effect.

ZO Medial dringt diep door in de huid, precies daar waar de retinol zijn werk kan doen. Dat geeft meteen aan waarom ZO Medical wél werkt, veel crèmes komen niet verder dan de opperhuid. door de unieke componenten komt ZO Medial pressies waar het hoort: in de diepere huidlagen, waar het systeem het echte verschil maakt in de verbetering van uw huid. Kies voor een gezonde huid. Kies voor ZO Medial.

DR. Grandel

Natuurlijk, dierproefvrij en een goede verdraagzaamheid. Dit geldt voor de producten van DR. Grandel. Elke huid is anders en verdient een speciale aanpak. De producten van DR. Grandel zijn hierop afgestemd. Er is een speciale lijn voor ieder huidtype. Daarnaast biedt DR. Grandel zogenaamde 'specials' voor speciale huidproblemen. 

Arabesque- make up collection

Laat je verleiden door de professionele make-up collectie van Arabesque. Deze make-up lijn bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment. De harmonische kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De Arabesque trend make-up bied elk seizoen nieuwe verleidelijke kleuren. Deze zijn afgestemd op het modebeeld. Ontdek de mogelijkheden van Arabesque bij Skinlogics Huidinstituut. Met het bekroonde merk ARABESQUE kiest u voor de meest geliefde cosmetica .Arabesque is meerdere malen tot het meest geliefde merk gekozen. De vakpers onderscheidde ARABESQUE met de “beauty award”.

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl