Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Acne

Wat is acne? Puistjes, roodheid en een vlekkerig gezicht. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven. Acne kan ook na de puberteit ontstaan! Gelukkig kan acne succesvol worden behandeld, zelfs binnen een korte tijdsduur.

Oorzaken en ontstaan van acne: Acne kan veroorzaakt worden door genetische factoren, hormonale factoren, psychische stress, omgevingsfactoren afsluitende cosmetica en/of druk op de huid. Er zijn dus meerdere factoren die een rol spelen. Bij acne maken de talgklieren meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aanvoelt en de poriën verstopt raken. De huid is daarnaast vaak verdikt doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als een porie verstop raakt, terwijl er wel steeds nieuwe talg geproduceerd wordt, knapt de porie van binnen stuk en kunnen er bacteriën bij komen. Dit leidt tot een rode, pijnlijke ontsteking.

De Behandeling: De behandeling wordt bij ons alleen uitgevoerd door een specialist met de specialisatie Acne. De therapie bestaat uit samenwerking van specialist en cliënt! we overleggen met u het stappenplan, welke bestaat uit behandelingen in ons instituut en tussen de behandelingen door, is het belangrijk dat u thuis doorgaat met behandelen met behulp van de medische producten van dr. Zein Obagi. Zo boeken we gegarandeerd succes.

Transformatie naar een gezonde huid: De behandelingen in ons instituut zullen bestaan uit het grondig reinigen, verweken en het verwijderen van de de dichtgeslibte verstoppingen. Op basis van een persoonlijk huidanalyse stellen wij een behandelplan op wat bij u past. Al binnen enkele weken zult u een vermindering van vijftig procent van de ontstekingen ervaren waarna een gladde, gave en egale uit het ultieme doel is.

Blijf niet rondlopen met acne: Voor de behandeling van acne nemen we de tijd. Maar het resultaat dat mag er zijn. een gladde, gave en egale huid die u elke dag weer een glimlach bezorgt als u in de spiegel kijkt. Gun uzelf de enige behandeling die werkt, want rondlopen met acne, dat hoeft echt niet meer!

Vergoeding Zorgverzekeraars: Skinlogics Huidinstituut is aangesloten bij de ANBOS met de specialisatie acne en daardoor ook aangesloten bij vele ziektekostenverzekeraars. Deze behandeling wordt doorgaans door uw zorgverzekeraar vergoed. In uw polisvoorwaarden leest u of u hiervoor in aanmerking komt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Voor een afspraak of deskundig advies kunt u ons vrijblijvend bellen, of boek een gratis en vrijblijvend intake gesprek online of neem contact met ons op via het contact formulier. Gelieve zonder afspraak lang komen? Kom langs tijdens onze inloop momenten.

Acne behandeling kort (zonder acne masker) €39,95 (30 min)

                                                     

Meer informatie over een acne behandeling?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

     

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl