Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Anti-aging & Huidverjonging

Dr. Zein Obagi: ZO Skin Health en ZO Medical

Bij Skinlogics bieden wij een uitgebreid aanbod aan behandelingen voor allerlei soorten huidproblemen. Soms is het echter wenselijk of noodzakelijk om, naast de behandeling in de praktijk, thuis producten te gebruiken om het resultaat te versnellen, te verbeteren of te behouden. Dit kan het geval zijn bij de behandeling van o.a.

  • Algehele huidverbetering
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Acne (littekens)
  • Rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Melasma
  • Zonbeschadigde huid 

Skinlogics is trotse partner van Dr. Zein Obagi. Deze medische en cosmetische productlijn verbeterd de huid op celniveau, waardoor de huid transformeert en blijvend verbeterd. Het zijn de enige huidproducten die op het gebied van huidverbetering en huidverjonging een werkelijke, duurzame toegevoegde waarde hebben. Niet voor niets is dr. Obagi marktleider in de VS en de meest bekende en gewaardeerde  huidgezondheidsexpert ter wereld.

De huidverbeterende producten van dr. Zein Obagi stimuleren de huidcellen en schudden ze wakker wanneer ze niet (meer) optimaal werken. De huid moet dus zelf aan de slag om egaler, gezonder, steviger en strakker te worden. Daarvoor moet communicatie tussen huid en lichaam in balans zijn. Om verschillende huidproblemen aan te kunnen pakken werken we met twee productlijnen: ZO Skin Health :" en ZO Medical" uiteraard zijn de producten geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

ZO Skin Health: ZO Skin Health bied u een luxe huidverzorging met uitstekende resultaten. Door hoge doseringen actieve ingrediënten zoals retinol, vitamine C & melkzuur- toe te voegen aan de huid worden de cellen opnieuw geactiveerd en komt de collageen en elastieken productie weer op gang. ZO Skin Health wordt gebruikt bij *Een gezonde huid die u mooi wilt houden *Lichte acne *Rimpels *Fijne lijntjes *Grove porien *Hyperpigmentatie *Doffe teint.

ZO Medical: Voor veel huidproblemen is ZO Medical een ideale oplossing. ZO Medical van dr. Zein Obagi is heel veelzijdig en pakt huidproblemen effectief aan. ZO Medical, levert krachtige formules met hoge concentraties actieve ingrediënten en gepatenteerde aflevertehnieken. Hoe Hoger de concentratie, hoe beter het resultaat. Retinol en antioxidanten in de juiste concentraties dringen diep door in de huid en verbeteren de huid aanzienlijk van binnen uit. ZO Medical is effectief bij: *(diepe) rimpels *Fijne lijntjes *(zware)acne *Acnelittekens *Pigmentvlekken *Melasma *Huidverslapping *Huidziekten (o.a) rosacea.

Meer informatie over een anti-aging behandeling?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl