Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Cosmetisch arts

Wij werken samen met Dr. Catharina Meijer van de vooraanstaande medisch cosmetische kliniek DermaClinic. 

Een gezonde jonge look ligt ook voor u binnen handbereik. Laten we eerlijk zijn: iedereen wil er graag op z'n best uitzien. Maar we hebben allemaal wel iets waar we minder tevreden over zijn. Een vermoeid uiterlijk, rimpels of kraaienpootjes.

Daar wilt u best iets aan doen, maar wel op een veilige manier die écht werkt. De cosmetische behandelingen van DermaClinic zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en geven een heel mooi en natuurlijk resultaat. Zo krijgt u een gezonde, jonge uitstraling die past bij uw persoonlijkheid. Dat doen we met injectables, zoals botox en fillers.

Botox-behandeling: Hoge spieractievietet zijn de oorzaak van veel rimpels. Door plaatselijk Botox te injecteren, ontspannen de rimpels en worden ze minder zichtbaar. Botox wordt ook vaak ingezet bij het verhelpen van overmatig transpireren, tandenknarsen, hoofdpijn en om ongewenste asymmetrie in het gezicht te verbeteren.

Fillers-behandeling: Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volume verlies en veranderende contouren. Soms lijkt het alsof u gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt. met injectalbles kunnen we u zo helpen dat u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk. Fillers zijn ideaal als u een jonger en gladder gezicht wenst. Behandeling van fillers zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundig arts worden uitgevoerd in ons geval door Dr. Catharine Meijer. 

Meer informatie over een behandeling?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Stel vrijblijvend een vraag of reserveer online een intake gesprek.

Neem contact op Brochure aanvragen

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl