Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Couperose verwijderen

Couperose (rode adertjes) is een netwerkje van kleine rode, soms blauwe bloedvaatjes op wangen, kin,neus en/of voorhoofd. Couperose is onschuldig, maar veel mensen vinden couperose wel vervelend. Behalve dat het cosmetisch niet mooi is, kan couperose ook klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en heel warm worden. Bij couperose speelt met name erfelijke aanleg een belangrijke rol. De sterkte van de vaatwanden is namelijk erfelijk bepaald. Veel buiten zijn in weer en wind en blootstelling aan UV-straling kunnen couperose verergeren. Couperose wordt bij Skinlogics Huidinstituut effectief behandeld met de PhotoNova PLS3.

De PhotoNova PLS3 is een revolutie op het gebied van huidverbetering. Deze speciale vorm van lichttherapie kan succesvol worden toegepast bij de behandeling van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose. 
De resultaten zijn verbluffend. Met de Photonova PLS3 kunnen we deze aandoening makkelijk en vooral veilig behandelen. 
 

Meer informatie over een couperose behandeling?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl