Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Definitief ontharen met IPL

Heeft u last van ongewenste haargroei? Met behulp van IPL kunnen we ongewenste haargroei duurzaam, doeltreffend en efficiënt verminderen. na 6-8 behandelingen zijn de ongewenste haren definitief weg. Bij deze methode laat het pigment in u haar licht opnemen en vernietigd op deze manier de haarwortels. Een perfecte manier om definitief van uw ongewenste beharing af te komen. De IPL methode is alleen geschikt voor haren waar pigment in zit. is uw haar blond, grijs of rood. dan is deze methode helaas niet geschikt voor u en raden wij u elektrisch ontharen aan.

Ook voor elektrisch ontharen zijn wij gespecialiseerd en aangesloten bij de ANBOS en vele zorgverzekeraars voor een vergoeding in het gelaat.

De PhotoNova PLS3 maakt een einde aan eeuwige ontharing's behandelingen. Nooit meer last van ongewenste haartjes, nooit meer scheren of epileren en bovendien geen stoppeltjes, ontstekingen of irritaties meer! Bovenlip, kaaklijn, hals, wangen, bikinilijn, buik, oksels, armen, benen, rug, schouders, alles kan met de PhotoNova PLS3 onthaard worden voor zowel man als vrouw.

Met de aankoop van PLS3 van het Zweedse PhotoNova hebben wij de absolute top in huis. De PLS3 is krachtiger en doeltreffender dan alles wat momenteel op de markt bestaat. Er zijn in onze branche grote verschillen in definitieve ontharingsapparaten waarneembaar, als het gaat om veiligheid en effectiviteit van de apparatuur en de deskundigheid van de behandelaar. Bij Skinlogics Huidinstituut is het van essentieel belang dat veiligheid en kwaliteit van een goed resultaat voor opstaan. De PLS3 voldoet aan de strenge Europese regelwetgeving.

Vergoeding zorgverzekeraar: Wij zijn aangesloten bij de ANBOS met de specialisatie Ontharingstechnieken en daardoor ook aangesloten bij vele ziektekostenverzekeraars. Deze behandeling wordt in het gelaat doorgaan door uw Zorgverzekeraar vergoed. In uw polisvoorwaarden leest u of u hiervoor in aanmerking komt.

Meer informatie over definitief ontharen met IPL?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl