Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Probleemzones behandelen

Onze FirmSlim Lipo behandelingen zijn uniek in Nederland. Het is een fantastisch apparaat waarmee verbluffende resultaten geboekt kunnen worden! Het Firm Slim Lipo Systeem is het eerste apparaat dat drie effectieve behandeltechnieken tegelijkertijd combineert om zowel probleemzones van het lichaam, als van het gelaat doeltreffend te kunnen behandelen. Voor het lichaam zijn dit de alom bekende vetdepotgebieden als buik, billen, bovenbenen en bovenarmen. En voor het gelaat is dit onder andere de verslapte halshuid, onderkin, diepe neus-lippenplooien, hangende oogleden, wallen, en rimpels rond de ogen.

Het FirmSlim Lipo Systeem maakt gebruik van een combinatie van vier effectieve behandeltechnieken tegelijkertijd. De laser verwarmt de huid en vermindert de weerstand waardoor vetcellen zich openen. Hierdoor komen vrije vetzuren, water en glycerol vrij. Radio frequente energie kan diep in het weefsel komen om de huid te liften en te verstevigen. De vacuum-zuig werking vergroot de verspreiding van zuurstof tussen de cellen wat een cavitatie effect vormt hetgeen resulteert in een zeer sterke en effectieve behandeling. Deze behandeling geeft een directe vermindering van de omvang, pakt cellulitis aan en vermindert zwangerschapsstrepen. Ook de fijne lijntjes en rimpels in het gelaat worden effectief aangepakt, met name rond de gevoelige ooghuid, de kaaklijn wordt direct gelift en verstevigd,de huid ziet er zacht en gehydrateerd uit. 

De behandelingen worden in kuurverband uitgevoerd van 1 tot 2 keer per week gedurende 5-10 weken. afhankelijk van het te behandelen gebied.

In ons instituut kunnen wij resultaten laten zien van verschillende cliënten die behandeld zijn met de Firm Slip Lipo, en waar wij toestemming voor hebben van de cliënt om ze te mogen laten zien aan u.

Meer informatie over probleemzones behandelen?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl