Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Medische Peelings

Een (medische peeling) is een ideale behandeling om  de huid weer te laten stralen, maar ook een perfecte combinatie met de producten van ZO Skin Health & ZO Medical. Al onze peelings herstellen de huid op celniveau en geven de huid extra vitaliteit.

 

Facial stimulation peel: Deze peeling zorgt voor een diepgaande, maar snelle verbetering van de huidstructuur en de helderheid van de huid. de peeling werkt effectief tegen rimpels en fijne lijntjes en gaat onzuiverheden tegen. De peeling met o.a een combinatie van salicylzuur, citroenzuur en melkzuur zorgt voor een unieke ontstekingsremmend formule en geeft al snel een zichtbare verbetering van een gezondere huid. De Facial stimulation peel van dr. Zein Obagi zorgt dat uw huid zijn jeugdigheid behoud. De behandeling geeft nauwelijks bijwerkingen, omdat de peeling geen water bevat. U kunt meteen weer aan het werk of naar andere afspraken. 

De 3 step stimulation peel: Is speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon. De peel bevat een exclusive blend aan zuren en zorgt voor het verwijderen van de bovenste huidlaag om de huidtoon, textuur en egaliteit te verbeteren. De peeling zorgt voor een stimulans van de diepere huidlagen. in plaats van tijdelijke en oppervlakkige verbetering. Direct na de peeling word een 6% stimulerende retinolcrème aangebracht wat zorgt voor een langdurig resultaat. Deze peel is breed inzetbaar en verbetert alle facetten van de huid. een week na de peel ziet de huid er rustiger en gezonder uit.

De Crontrolled Dept peel: is een moderne, vooruitstrevende en effectieve trichloorazijn zuur (TCA) chemische peeling. Deze peel is ontwikkeld voor cliënten die in hun snelle procedure opvallende resultaten willen zien. U kunt kiezen voor deze peeling als u ernstige beschadigingen (bijvoorbeeld littekens, acne, effecten na operatie of andere oorzaken) heeft. Ook is het de methode van de eerste keus als uw huid een sterke onderhuidse verkleuring (hyperpigmentatie) of rimpels heeft. De Dept peel is een ingrijpende peeling, maar tevens de meest veilige peeling. De reden hiervoor is dat hij ingebouwde eigenschappen heeft die voor superieure resultaten zorgen: de TCA is vermengd met een gepatenteerde blauwe kleurstof, die onze de mogelijkheid geeft precies te beoordelen hoe diep de peeling in en onder de huid is door gedrongen en zo altijd voor u de beste peeling kan uitvoeren, zonder het risico te lopen te diep te gaan met alle mogelijke ongewilde effecten daarvan.U wordt behandeld door onze huidtherapeut die volledig is opgeleid in de behandelingen volgens de filosofie van Dr. Zein Obagi, dermatoloog. 

Meer informatie over medische peelings?

U bent altijd van harte welkom voor vragen of een uitgebreid en deskundig huidadvies. Neem vrijblijvend contact op of vraag een brochure aan.

Neem contact op Brochure aanvragen

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl