Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl
Online reserveren

Permanente make-up

Je gezicht is je visitekaartje. Mensen beoordelen in een paar seconden wat ze van je vinden en je kunt maar één keer een indruk maken.

Ik heb geleerd dat mooi zijn een combinatie is van binnen en buiten. Maar de buitenkant kan soms tekenen geven van vermoeidheid, ouderdom rimpels etc. Als dan ook de tijd ontbreekt om je iedere dag weer op en top verzorgd eruit te laten zien, dan biedt permanente make-up uitkomst!

Door middel van een snel op en neer gaande ultradunne naald, wordt er een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze techniek kan worden toegepast van wenkbrauwen, ogen en lippen tot een toch de beauté.

Onze filosofie is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen zonder dat u er echt opgemaakt uit ziet. Op elk moment van de dag heeft u een verzorg uiterlijk, of u nu aan het sporten bent, uit het zwembad stapt, naar de sauna gaat, een traantje wegpinkt bij een romantische film of meteen uit bed stapt. De aangebrachte accenten laten uw gezicht weer spreken op ieder moment van de dag.

Meer informatie? één van onze medewerkers helpen u graag verder.

De permanente make-up specialist in onze praktijk is Frida Werensteyn. Frida is één van Nederlands beste permanente make-up specialisten en international master educator bij Noveau Contour. Hiervoor geeft zij training in binnen- en buitenland. Naast haar eigen praktijk www.accent-pmu.nl maken ook wij gebruik van haar diensten. 

Naast cosmetische behandelingen zoals wenkbrauwen, eyeliner en lipcontouren is zij ook gespecialiseerd in medische toepassingen waaronder het corrigeren en camoufleren van littekens, tepelhofpigmentaties na een borstreconstructie of het reconstrueren van een hazenlip, alopecia of scalp pigmentatie bij kaalheid. 

Cosmetisch: Permanente Make-up behandelingen Wenkbrauwen:

Hairstroke: Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode

Shaduw: Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijken met wanneer u een wenkbrauw potlood of poeder aan heb gebracht. de schadow techniek ooft zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

 

Cosmetisch: Permanente make-up behandelingen eye-liner

Natural eyeliner: Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een 'normale' eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

Design eyeliner: Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen

Shadow eyeliner: Een uitgeschaduwde eyeliner, die kan bestaan uit twee tot drie kleuren, die van donker naar licht lopen. maar 1 kleur kan natuurlijk ook. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot bewegend ooglid. 

 

Cosmetisch: Permanente make-up behandelingen lipcontouren

Lipliner: Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lijnkleur gekozen.

Shadow liner: Een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduw techniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd woerden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips: Deze methode is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvang. Bij full tips worden de lippen volledig ingekleurd en geeft een mooie 'volle' en natuurlijke look als resultaat.

 

Medisch: Tepelhof pigmentatie

Tepelhof pigmentatie word vaak toegepast na een borstamputatie of een borst correctie. Deze ingreep is medisch gezien vaak noodzakelijk, maar hierdoor kan de areola (de tepel) wel gedeeltelijk of geheel weggehaald zijn, en hierdoor kan u zich onzeker voelen.

met tepelhof pigmentatie halen wij deze onzekerheid bij u weg doordat wij de tepel weer volledig reconstrueren door middel van micro pigmentatie. Het resultaat zal zeer natuurlijk ogen door de drie dimensionale effecten die wij toepassen bij deze behandeling.

Uiteraard kunt u ten alle tijden bellen voor meer informatie of een intake gesprek. in dit gesprek zullen wij u volledig inlichten over deze behandeling.

Medisch: Dermopigmentatie 

Demopigmentatie is geschikt voor mensen die littekens hebben. Het ontstaan van een litteken kan allerlei oorzaken hebben. Hierdoor kunnen er allerlei vormen en structuren ontstaan. Om deze reden zal het ook altijd zo zijn dat bepaalde littekens na behandeling helemaal weg zijn en zullen sommige littekens altijd nog iets zichtbaar zijn. Dit heeft veelal te maken met de vorm en de diepte van het litteken. Bij deze littekens moet men tevreden zijn met het 'iets' minder zichtbaar maken of camoufleren van het litteken.

Het inkleuren van een litteken heeft als gevolg dat het minder zichtbaar word, dus camoufleert, maar het litteken zal nooit verdwijnen. Voor mensen met erge littekens kan demopigmentatie een perfecte oplossing zijn.

Uiteraard kunt u ten alle tijde bellen voor meer informatie over deze behandeling. Wij begrijpen dat dit voor u een lastige en gedurfde stap in uw leven kan zijn maar wellicht een oplossing voor u.

 Tarieven:

 • Ingeschaduwde wenkbrauw €295,00
 • Hairstroke € 325,00
 • Eyeliner naturel boven €180,00
 • Eyeliner naturel onder €150,00
 • Eyeliner onder en boven €295,00
 • Design eyeliner 2-3 mm €225,00
 • Design eyeliner 2-3 mm en onderliner €345,00
 • Shadow eyeliner €295,00
 • Extra gekleurde eyeliner €150,00
 • Lipliner €325,00
 • Shadow liner €375,00
 • Full lips (opvullen/inkleuren) €395,00
 • Full lips met lipliner €475,00
 • Bestaande pmu bijwerken €110,00 (indien u al permanente make-up klant bent bij Skinlogics)
 • 1 Tepelhof drie dimensionaal €350,00
 • 2 tepelhoven die dimensionaal €600,00
 • Dermopigmentatie: hazenlip, littekens etc. uurprijs na intake gesprek te bepalen
 • Alle prijzen zijn incl. 1 nabehandeling

Volg ons online

SkinLogics huidinstituut

Smidsstraat 12 - 7687 BK Daarlerveen
0546 602416 - info@skinlogics.nl